NAZAR SIDE TIENEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1118 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Nazar Side Tienen. Meer weten? Ontdek meer

16 nov 2022 om 9:43 Alles was oké.
14 nov 2022 om 10:06 Alles was zeer lekker, op tijd en warm geleverd.
7 nov 2022 om 20:38 We zijn 2u verder en ik heb nog steeds niets mogen ontvangen dus kan ik ook geen beoordeling over het eten geven aangezien ik nog niets ontvangen heb.
14 okt 2022 om 9:47 13.5euro voor een mini broodje. Had extra vlees en groenten besteld. Helaas kan dat gewoon niet in zo een mini broodje. Uit eerlijke schaamte toch eeb cola gekregen wat ik niet besteld had. Laatste keer geweest.
8 okt 2022 om 4:23 Hier bestellen is als een kanspel. Waar je meestal bij verliest , Ik gaf nog een kans . Maar helaas het eten was wederom zo slecht dat men hond ni eens wou .
6 okt 2022 om 20:10 Bijna 2 wachten op de bestelling … nooit meer!
5 okt 2022 om 18:17 Vroeg zonder groenten en krijg met groenten 3 keer al
4 okt 2022 om 21:00 Verkeerde Vlees En Koud
20 sep 2022 om 23:33 Verkeerde bestelling
13 sep 2022 om 11:59 Had spaghetti met scampi besteld,maar kreeg penne met saus.Tweede keer op twee bestellingen dat ik iets anders krijg.Laatste keer besteld.