NAZAR SIDE TIENEN

NAZAR SIDE TIENEN Voor pizza krokant en fijn, moet je bij Nazar zijn!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 502 beoordelingen
19 sep 2020 om 19:30 Ik had meer dan twee uren moesten wachten voor mijn bestelling en zij hebben gezegd maar een uur wacht tijd en bij de tijd ik heb mijn eten gehaad was de pizza koud en zij hebben maar de helft van de drank mee gebracht.
19 sep 2020 om 7:41 Topservice en lekker!
18 sep 2020 om 20:36 Spijtig dat er wat weinig vlees tussen stak tegen anders
10 sep 2020 om 9:19 om iets na 17u besteld en de levering was er om 19u
8 sep 2020 om 20:50 Besteld om 16u50, wachttijd was uurtje. Na telefoon om 18u 30 zeiden ze dat ze al langs geweest waren. Klopte dus niet. Uiteindelijk om 19u45.. koud..
1 sep 2020 om 21:40 Levering voorzien om 20u40, om 21u40 nog steeds niet ontvangen
1 sep 2020 om 20:19 Was de eerste keer dat alles koud was... De lookbroodjes waren slap, de durum leek alsof hij van gisteren was :( Jammer.
29 aug 2020 om 1:02 Besteld via online en veel te laat leveren, als je belt vallen ze percies uit de lucht dan pas u bestelling thuis
25 aug 2020 om 18:52 3x besteld in deze zaak en 3x bijna 1u te laat, het eten was slecht en koud. Ik ben niet iemand dat snel slechte commentaren geeft in reviews maar nu zit het hoog. Dit was de laatste keer dat ik hier bestel.