NAZAR SIDE TIENEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1140 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Nazar Side Tienen. Meer weten? Ontdek meer

24 jan 2023 om 20:24 mooi op tijd heel lekker
20 jan 2023 om 19:43 Ben niet te vrede met de bestelling bestel je 2 kapsalons 1 tje Gewoon de andere met frietjes appart en wat krijg je 1 juist de ander was wel frietjes appart maar geen kapsalon wel een schotel met vlees en groenten en nog geen saus
13 jan 2023 om 8:04 de bezorging was op het gevraagde uur de broodjes waren kleiner dan bij de gemiddelde kebabzaak, wel lekker de frieten waren precies karton... :(
6 jan 2023 om 23:11 Pas d'ananas dans l'assiette Hawaï !
4 jan 2023 om 9:32 C’était vraiment pas bon . 36€ donné aux chiens
27 dec 2022 om 21:56 klachten : 1/ bestel kebab MET kaas, ontvang ZONDER kaas 2/ bestel om 16.55 online, pas geleverd om 18.45 NA 2 maal bellen 3/ eten was koud zeer slechte bediening
27 dec 2022 om 6:59 Heb de verkeerde bestelling gekregen en als ge terug belt leggen ze de telefoon neer dus meer als 1 uur gewacht op iets wat wij niet eten is echt de laatste keer dat ik daar nog besteld heb
23 dec 2022 om 19:20 1u30 moeten wachten en dan waren ze de frietjes van de twee menu's vergeten
21 dec 2022 om 5:55 Meer dan 2 uur moeten wachten voor een menu waar ze dan ook nog eens men drankje vergeten waren
16 dec 2022 om 21:39 Délai de livraison beaucoup trop long
16 dec 2022 om 21:18 Temps de livraison pas respecté
13 dec 2022 om 18:53 Alles was in orde. Voor het tijdstip van bestelling toch snelle en vriendelijke levering